Twee chefs, één onvergetelijk menu! Op zondag 27 oktober slaan Chef Martijn Koeleman van De Dyck en chef Tyas Verburg van Bistronoom de handen ineen voor een speciaal zes-gangendiner. Elk gerecht is een creatieve samensmelting van hun unieke stijlen, waarbij je wordt verrast door de zorg en passie die in elk bord terug te vinden is. De sommelier van de Bistronoom,  Danny van den Barselaar, heeft met zijn ervaring bij zowel Bistronoom als De Dyck de perfecte wijnen uitgekozen om elk gerecht nog beter tot zijn recht te laten komen. Verwacht een complete culinaire reis waarbij wijn en spijs naadloos op elkaar aansluiten.

Dit exclusieve diner wil je niet missen,…

Twee chefs, één onvergetelijk menu! Op zondag 27 oktober slaan Chef Martijn Koeleman van De Dyck en chef Tyas Verburg van Bistronoom de handen ineen voor een speciaal zes-gangendiner. Elk gerecht is een creatieve samensmelting van hun unieke stijlen, waarbij je wordt verrast door de zorg en passie die in elk bord terug te vinden is. De sommelier van de Bistronoom,  Danny van den Barselaar, heeft met zijn ervaring bij zowel Bistronoom als De Dyck de perfecte wijnen uitgekozen om elk gerecht nog beter tot zijn recht te laten komen. Verwacht een complete culinaire reis waarbij wijn en spijs naadloos op elkaar aansluiten.

Dit exclusieve diner wil je niet missen, maar wees snel: er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar! Voor €87,- per persoon geniet je van het zes-gangendiner. Wil je het helemaal compleet maken? Voeg het wijnarrangement toe voor €51,- of kies voor het all-in arrangement voor €148,- per persoon.

Wanneer

  • Zondag 27 oktober 2024

Locatie